site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

YANAN BÖLGEDE ZARAR GÖREN AĞAÇLARIN KESİMİNE BU HAFTA BAŞLANIYOR…

YANAN BÖLGEDE ZARAR GÖREN AĞAÇLARIN KESİMİNE BU HAFTA BAŞLANIYOR…
05.07.2024
A+
A-

BAYRAKLI: İKİ AY İÇERİSİNDE AĞAÇLANDIRMA BAŞLAYACAK
AK Partili Dağ’dan yangın bölgesine ziyaret
Selçuk’ta geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın felaketinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Selçuk geldi. Selçuk’ta yangın bölgesinde yakından incelemelerde bulunan Dağ, yangından dolayı etkilenen vatandaşları ziyaret etti.
‘YANGIN TEHLİKESİNE KARŞI DAHA DUYARLI OLALIM’Dağ, Selçuk ziyaretine dair olan detaylar hakkında, “Selçuk ilçemizde meydana gelen orman yangınından etkilenen bölgemize gittik. Yangının kontrol altına alınmasında büyük bir özveriyle çalışan orman şefliğindeki çalışanlarımız ile yangından etkilenen işletmeleri ziyaret ettik. Ciğerimizi yakan bu yangınlardan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaz sıcaklıklarından yangın tehlikesine karşı daha dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ediyorum” dedi.
Bayraklı: İki ay içersinde ağaçlandırma başlayacak
Hamza Dağ’a ziyaretleri sırasında eşlik eden AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ise şunları söyledi;
“Genel başkan yardımcımız Sayın Hamza Dağ ile birlikte geçtiğimiz günlerde yaşadığımız orman yangın bölgesinde incelemelerde bulunduk.
Yangının kontrol altına alınmasında büyük bir özveriyle çalışan orman şefliğindeki çalışanlarımız ile yangından etkilenen işletmelerimizi ziyaret ettik.
Bu hafta sonu yanan sahada zarar gören ağaçların kesimine başlanacak 2-3 ay içerisinde kesime müteakip arazi hazırlığı ve dikim yapılacak. İnşallah yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız.
Rabbim bizi böyle afetlerden korusun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.