site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Winner ceket yine gündem oldu! Özgür Özel’in ardından Ekrem İmamoğlu da giydi

CHP lideri Özgür Özel’in “Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var” dediği ekoseli ceketi bu kez de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu giydi.

Winner ceket yine gündem oldu! Özgür Özel’in ardından Ekrem İmamoğlu da giydi
09.07.2024
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ekoseli ceketinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun da aynı ceketi giymesi sosyal medyada gündem oldu.

Özel’in ve İmamoğlu’nun ekose ceketi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘Winner’ ceketine benzetildi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan’la özdeşleşen ekose ceketi neden giydiğine ilişkin “Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var, 47 yıl sonra birinci parti olmuşuz. Ceketin adı winner (kazanan) ceketi… Özel bir mesaj yok ama bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik. Artık winner biziz. ” açıklaması yapmıştı.

WİNNER CEKET NEDİR?

Özellikle önemli seçimler ve büyük zaferler sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sıklıkla tercih edilen kareli ceket, winner ceket olarak anılmaya başlanmıştı. Türkçe’de kazandıran ceket olarak anılan ceket Erdoğan ile ünlü olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.