site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tören Alanına suni çim

Tören Alanına suni çim
31.03.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda suni çim ekme çalışması yapılıyor. Daha çevreci, daha kullanışlı ve daha ekonomik olması nedeniyle birçok spor sahasında tercih edilen suni çim ekme çalışmaları Selçuk Belediyesi Tören alanında başladı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, ekilecek olan çim ile yıllık 30 bin TL’lik tasarruf sağlanmış olunacağını kaydetti.

Çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, suni çimin spor müsabakaları açısından daha pratik bir zemin imkanı sunduğunu söyledi. Doğal çimin sulama ve bakım maliyetlerinin her yıl yüksek bir bütçe oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu kapsamda Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda suni çimin tercih edilme sebepleri arasında yer aldığını kaydetti.

10 yıl garantili

Doğal çimin yılda 6-7 ay kullanıldığını hatırlatan Başkan Bakıcı, doğal çimin bakımın yüksek maliyette olduğunu,aynı zamanda yağmurlu dönemlerde de spor yapılmasını zorlaştırdığını ifade etti. Özellikle yaz aylarında sulama zorunluluğu olan doğal çimin yerine, daha pratik ve daha konforlu bir zemin oluşturulması için tören alanına suni çim yapılacağını belirten Başkan Bakıcı, suni çimin on yıl kullanım garantisinin olduğunu kaydetti. Başkan Bakıcı; hem kutlama programlarının yapıldığı, hem de çeşitli spor kuruluşlarındaki gençlerin gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri tören alanının yakın zamanda yeni düzenlenmiş haliyle hizmet vereceğini söyledi.

torenalani_selcuk

YORUMLAR
  1. AYDIN YOZBARUT dedi ki:

    Tören Alanı çevre sakinlerindenim.Yapılan çim döşeme işlemine ilaveten biz çevre sakinleri olarak yapılan futbol karşılaşmaları esnasında alan dışına kaçan toplardan defalarca zarar gördük.Dişarı kaçan fotbol topu bir komşumun kızının yüzüne isabet ederek bayılmasına neden oldu.Aycıca komşum eşi ile balkonda temek yerken iki defa top yemek masasına isabet etti.Ev camları kırılan, park halindeki araçlarımıza çarparak kaporta çökmesine neden oldu.Bu durumlarda maç yapan kişilerle defalarca tartışmaya girdik.Biz kimseye zarar vermiyoruz, bize de zarar verilmesini istemiyoruz.Bu işi Belediye Başkanlığı çözer düşüncesi ile Belediye Başkanlığı’na ve ilgili yerlere sözlü ve yazılı müracaatımız ile önlem alınmasını talep etmemize rağmen bu güne kadar hiç bir önlem alınmadı.
    Belediyemiz bu işe el atmışken bu şikayetlerimizin de göz önünde tutularak kenar çitlerin kafes tellerle bayrak direkleri boyunda çevrelenerek kapatılması talebimizdir.
    Yetkililer lütfen bu durumu göz önüne alınız.

    1. selçuk dedi ki:

      aydın abi o yetkililerin kendi bildikleri doğrudur. çünkü bu ilçede malum spor klubü ile ilgilenen kişiler her dönem aynı kişiler oldukları için gelen giden bütün belediye başkanlarını ilk etapta kafaladılar. ama zamanla buda anlayacaktır kılavuzların hatalı olduğunu. o sahaya 2 yılda yapılan masraf 15 senede yapılmadı. yazık belediye para diye ağlıyor taşeron çalışanlar aydır para alamadıklarını kamuoyunda dillendiriyor ama sahaya senede 2 defa işlem yapılıyor. bu kadar masraf yapıyosunuz bu site sakinlerine kulak verin oraya file germek zor iş değil. efes sporun değişmezleri bunuda söyleyiverin bi zahmet başkana.