Selçuk Haber

Sultanbeyli’de polis müdürü şehit oldu

Sultanbeyli'de polis müdürü şehit oldu

SULTANBEYLİ’de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu, 1’i kadın 2 terörist öldürüldü.

Sultanbeyli’de bu sabah yaşanan çatışmada 2 terörist ölü ele geçirildi. Çatışmada Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken ağır yaralandı. Çeken kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Beyazıt Çeken’in cenazesi şehit olduğu hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Saat 11.45’te Sultanbeyli Devlet Hastanesi morgundan ambulansa konan şehidin cenazesi iki motorize polis ekibinin eskortluğunda yola çıkarıldı.

BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
Haberin duyulmasının ardından şehit Müdür Beyazıt Çeken’in, Konya Cihanbeyli’deki baba ocağına ateş düştü.

Şehidin, Gemecik Mahallesi’ndeki babaevine acı haber, 112 Acil Servis ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililer tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğunu duyan baba Mehmet Çeken ve eşi Huriye Çeken büyük acı yaşadı.

Baba evini ziyaret eden Cihanbeyli Kaymakam Ahmet Gencer, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocal, şehidin aile yakınları, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş baba Mehmet Çeken’e taziye dileklerini iletti.

Haberin duyulmasının ardından şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. İki çocuk sahibi şehidin babasının da emekli polis memuru olduğu öğrenildi.

VALİ’DEN KINAMA
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sultanbeyli’de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken’in şehit olmasıyla ilgili twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak terörü lanetledi ve başsağlığı diledi. Şahin’in mesajında şu ifadeler yer aldı: “Hain terör saldırılarını lanetliyor, Şehit Şube Müdürümüze Allahtan rahmet diliyorum. Ailesinin, polisimizin ve milletimizin başı sağolsun.”

Exit mobile version