Selçuk Haber

Selçuk’tan Kıbrıs’a Aşk Köprüsü

Selçuktan Kıbrısa Aşk Köprüsü

Kıbrıs’ta tanıştığı gence gönlünü kaptıran Esra Kuzucu, Kıbrıslı Cenk Seçim ile evlilik öncesi gerçekleştirdikleri kına gecesinde davetlilere muhteşem bir gece yaşattılar.

Binbir gece masallarını andıran kına gecesi, Selçuk’un ünlü turistik mekanlarından birinde yapıldı. Kıbrıslı dövme ustası (Tatocu ) Cenk Seçim’e gönlünü kaptıran Esra Kuzucu kına gecesi giydiği gelinliğiyle gecenin ilgi odağı oldu.

Ailesiyle birlikte yıllardır Selçuk’ta yaşayan Kuzucu, seyahat için gittiği Kıbrıs’ta Cenk’e gönlünü kaptırınca evliliğe giden yolda ailelerinde onayını alarak evlilik için ilk adımı attılar ve böylece dillere destan kına gecesini Selçuk’ta gerçekleştirdiler.

Kıbrıs’ta yapacakları düğün öncesinde, Selçuk’ta kına gecesi düzenleyen çift, Selçuk ve Kıbrıs’tan gelen davetlilerin huzurunda evliliğe ilk adımı atmış oldular.

Gece geç saatlere kadar devam eden eğlencede damat ve gelinin Osmanlı dönemine ait giydikleri giysiler herkesin ilgisini çekerken ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Diğer yanda gece boyunca yapılan müzik, animasyon ve ışık gösterileri konukların beğenisini kazandı.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version