Selçuk Haber

SELÇUK EMEKLİLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ZİYARETİNDE GÜNDEME GELDİ

ÇARŞI MERKEZİNDE MOTOSİKLETLERE İZİN VERİLMEYECEK!
Resmi kuruluşunu gerçekleştirdikten sonra ilçedeki ziyaretlerine devam eden Selçuk Emeklileri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret derneğin resmi web sayfasında ( selcukemeklileri.org ) yayımlandı.
Derneğin Geçici Başkanı Mehmet Durmuş Selçuk’un önemli sorunlarının gündeme geldiği ziyarette Emniyet Müdürü Yener’in araç trafiğine kapalı olan çarşı merkezinde servis yapan işletmelerin dışında motosikletlerin çarşı merkezi girişlerine izin verilmeyeceğini söylediğini aktardı.
ZİYARETLERE DEVAM
Kasım ayında yapılması planlanan ilk Genel Kurul öncesi Derneğin Geçici Başkanlığını yürüten Mehmet Durmuş “ Derneğimize yeni üye kayıtlarının yanı sıra ilçemizdeki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar ile başladığımız ziyaretlerimize devam ediyoruz. Selçuk’umuza yeni atanan Emniyet Müdürümüzü de bu kapsamda ziyaret ettik. Çok keyifli geçen sohbetimizde ilçemizin trafik sorunundan madde bağımlılığına kadar birçok sorununu konuşma / aktarma fırsatımız oldu. Kendisine misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
TRAFİK SORUNU VE YABANCI MADDE
Dernek üyelerinin Şirince kavşağı ve DDY alt geçidi bölgesinde yaşanan trafik sıkıntısından dolayı oluşması muhtemel tehlikelerin de gündeme geldiği sohbette Müdür Yener’in okul önlerinde yabancı madde satışının kesinlikle yapılmadığını belirttiğini söyleyen Durmuş “ Sayın Müdürümüz bir üyemizin sorusuna istinaden böyle bir şeyin söz konusu olmadığını vurguladı. Müdür bey bu söylemde bulunan kimselerin kendileriyle hemen temasa geçmelerini istedi” şeklinde konuştu.
KENTE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR
Kurum-kuruluş, meslek odaları ve STK’ları ziyaret etmeye devam edeceklerini söyleten Geçici Başkan Durmuş “ Sayın Kaymakamımızla ve Sayın Belediye Başkanımızla aynı tarihte randevu aldık. Sayın Kaymakamımızla görüştük ve derneğimizin kuruluş amaç ve faaliyet alanlarını kendisine aktardık. Selçuk Belediye Başkanı Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’den ise maalesef şuana kadar olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadık. Talebin iletilip iletilmediğini sekretaryaya sorduğumda ise Sayın Başkanın Ankara ziyareti ve yoğun gündemi dolayısıyla henüz bir dönüş yapamadığı söylendi.
Dernek üyeleri arasında ekonomik, sosyal ve kültürel dayanışmamızın yanı sıra Selçuk’u önceleyen sorunlarında çözümüne yönelik adımlar atıyoruz, kararlılıkla atmaya devam edeceğiz. Hepimizin yaşadığımız bu eşsiz topraklara ve çocuklarımıza karşı sorumluluklarımız var.
O bilinçle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Exit mobile version