site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Musa Emmi’den Muhteşem Sünnet Düğünü

Musa Emmi’den Muhteşem Sünnet Düğünü
05.09.2015
A+
A-

musa-ozdemir-selcuk-sunnet (5)

Alperen Özdemir Selçuk Belediyesi düğün salonunda yapılan Sünnet Düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Muhteşem bir sünnet düğünü ile bu güzel ve unutulmaz anını aile üyeleri, akrabaları ve konuklarla ile paylaşan Alperen gecenin en mutlusuydu.

Musa-Fadime Özdemir çiftinin en küçük erkek çocukları olan Alperen için Belediye Düğün Salonunda muhteşem bir sünnet düğünü gerçekleştirildi. Gündüz ise Cumhuriyet Mahallesinde bulunan evlerinin önünde mevlid okutarak yemek veren Özdemir ailesinin sünnet düğününe Konya’dan da yoğun bir katılım oldu.

Namı değer Musa Emmi 42’nin (Musa Özdemir) en küçük oğlu Alperen’in sünnet düğününe katılım oldukça yoğun oldu. Alperen’in sünnet düğününe katılan davetliler Özdemir ailesine tebriklerini ilettiler. Davetlileri kapıda teker teker karşılayan Özdemir Çifti mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkürlerini iletti.

Gece oynanan oyun ve çekilen halayların ardından son buldu.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.