site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Modernliğin Kapısı Craft Pırlanta

Modernliğin Kapısı Craft Pırlanta
31.03.2021
A+
A-

Craft Pırlanta ile modernliğin ve zarafetin kapısını istediğiniz zaman her an aralayın! 20 yılı aşkındır bu sektörde birbirinden deneyimli çalışanları ve ustaları ile gönül vermiş olan firmamız her zaman memnun müşteri portföyüne sahiptir. Her çeşit pırlantayı sizler için yurt dışı anlaşmaları firmalardan tedarik edebilmekteyiz. Bunun dışında Craft Pırlanta olarak ürünlerimiz uluslararası sertifikaya sahiptir. Böylece gönül rahatlığı ile kolay bir şekilde sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Evliliğin vazgeçilmez olan parçası pırlanta yüzükler elbette oldukça önemli bir yere sahiptir. Baget yüzük kategorimiz üzerinden oldukça fazla istek ve talep vardır. Baget yüzüklerimiz özenle ustalarımız tarafından muntazam bir şekilde kesim yapılarak en parlak haliyle siz değerli müşterilerimizin karşısına çıkarmaktayız. Harika kesimlere sahip olan Craft imzalı baget pırlanta yüzüklerimiz ile uzun, zarif pırlantanın keyfini doyasıya yaşayın.

Farklı Küpe Modelleri ile Craft Pırlanta
Craft Pırlanta olarak müşterilerimize her zaman yenilikçi ürünler sunmayı kendimize amaç olarak belirledik. Bunlardan biri de baget küpe koleksiyonumuz olarak karşınıza çıkmaktayız. GIA ve HRD Antwerp sertifikalarına sahip olan birbirinden değerli pırlantalarımızı siz değerli kullanıcılarımıza kolay bir şekilde ulaştırmaktayız. Küpeler hanımlarımız için oldukça önemlidir karşıda konuştuğunuz insanı bazen küpelerinizle büyüleyebilirsiniz. Baget kesim olan ve oldukça şık bir görüntüye sahip baget pırlanta küpelerimizle zarifliğin doruğunu birlikte yaşayın. Pırlanta hayatınızda bir simge veya nişane olmaktan her zaman daha fazlası olmuştur. Oldukça parlak taşlar ve göz alıcı taşlar olarak karşımıza çıkan pırlantalar ile her zaman her gününüzü özelleştirin.

Asilliğin Görüntüsü Baget Kolye
Baget kolye kategorisi ile hizmet akışı sunan https://www.craftpirlanta.com/ asilliğin kapılarını sizler için açmaktadır. İnce zarif boyunlarınızı baget kesim merkez taşlı pırlanta kolyelerimiz ile mükemmelleştirmeye başlayabilirsiniz. Adeta estetik ve parıltının muntazam birleşimini sizlerin üstüne aşılamış olarak yer eder. Baget kolyelerin en güzel yanı modern ve zarif bir birleşime sahip olmasıdır. Boyunlarda inanılmaz bir şekilde güzel duran baget pırlantalar ile gününüzü her zaman pırıltılı hale getiriyoruz. Birbirinden iyi kesimlere sahip olan pırlanta baget kolyeler ile %100 memnun bir müşteri portföyü çizmekteyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.