site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Güvenliğe Rağmen Antik Kente Kaçak Girdiler

Güvenliğe Rağmen Antik Kente Kaçak Girdiler
09.07.2024
A+
A-

Efes Ören Yerinin gece müzeciliğine açılması ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar Antik kentin gece resimlerini çekmek ve gezmek için Efes ören yerine akın ediyorlar. Bu hafta gece müzeciliğinde giriş ve çıkış saatlerinin değişmesi ile birlikte bir çok sorun meydana geldi. Bakanlığın sitesinde giriş ve çıkış saatlerinin güncellenmesine rağmen Google da bir çok sitede son giriş saatinin 23.00 yazmasından dolayı 21.30 dan sonra gelen bir çok vatandaş Efes’e girememesinden dolayı tepki gösteriyorlar.
Tepkiler öyle bir seviyeye geldi ki bir çok vatandaş kurallara uymayarak turnikelerin üzerinden atlayarak yada altından geçerek Efes’e kaçak giriş yaptılar.
Güvenlik ve çalışanlar duruma engel olmaya çalışsa da bir çok vatandaş uyarılara kulak asmayarak kaçak geçişe devam ettiler.

Not: Efes Ören Yeri Son Giriş Saati 21.30’dur.
Çıkış saati ise 22.30’dur.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.