site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arınç Yandaş Medyaya Çaktı: Yezid Bunları Görseydi Kıskanırdı

Arınç Yandaş Medyaya Çaktı: Yezid Bunları Görseydi Kıskanırdı
24.10.2015
A+
A-

1021291

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yandaş medyaya çaktı. Star Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak’a bazı yazarlarınız, yazıları ile Yezid’den daha fazla cinayet işliyor dedi.
Programa devam ederken Hakan Çelik, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak’ın Arınç’ı eleştirdiği üç tweetini okudu.

Arınç bu tweetler sonrası adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Bülent Arınç, “Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid’den daha fazla cinayet işliyorlar. Ama insanların haysiyetlerine, toplum içerisindeki konumlarına o kadar alçakla saldırıyorlar ki Yezid bunları görseydi kıskanırdı” sözleri ile yandaş köşe yazarlarını topa tuttu.

İşte Bülent Arınç’ın o açıklaması;

YEZİD BUNLARI GÖRSEYDİ KISKANIRDI

Ben kendisini daha çok Türkiye Gazetesi’ndeyken tanıyorum. Ben açık yüreklilikle söylüyorum. Evet bugün cumartesidir, dün akşam da Faruk Çelik bir başka programdaydı.

Seçimlerden sonra çok daha fazla ekranlarda olacağız, bundan da haberi olsun,
Sevgi konusu deruni bir konudur. Kiloyla tartılmaz. Ben filan kişiyi seviyorum. Benim ölçüm şudur, o beni ne kadar çok seviyorsa ben de onu o kadar seviyorum. Sayın Albayrak bunları bilir de ifade etmekten çekinir.

İkinci Hazreti Hasan Hüseyin efendilerimizin yanlarında bulunan insanlar susuz bırakıldılar. Karşılarındakiler de evet mümindiler. Hazreti Hamza efendimizin kalbine mızrağı sallayan insan daha sonra mümin olmuştur. Yezid için alçakça şehit edildi dememi kabul etmiyorsa o Albayrak’ın bileceği iş. Ben onun kadar mümin değilim. Ama ben Hazreti Hüseyin’in yanındayım. Müslümanlar cinayet işlemez mi? Ankara’daki bombayı kendi vücuduyla parçalayan insan da bir müslümandı.

Valla bu nasihatları başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid’den daha fazla cinayet işliyorlar. Ama insanların haysiyetlerine, toplum içerisindeki konumlarına o kadar alçakla saldırıyorlar ki Yezid bunları görseydi kıskanırdı.

Teşekkür ederim ikazları için. Seçimden sonra daha şuurlu bir müslüman olmak için eşimle birlikte çalışacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.