site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AKP’li Vekilden CHP ve MHP’ye: Bu Topraklarda Artık Size Yer Yok

AKP’li Vekilden CHP ve MHP’ye: Bu Topraklarda Artık Size Yer Yok
27.04.2013
A+
A-

bu-topraklarda-artik-size-yer-yokKandil’de Karayılan basın açıklaması yaparken Meclis’te milletvekilleri birbirine girdi. AKP’li Bahçekapılı, ’Bu topraklarda artık size yer yok’ dediği CHP ve MHP’li vekillerin üzerine yürüdü.

TBMM Genel Kurulu’nda AKP İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve CHP’li Aylin Nazlı Aka arasında tartışma yaşandı.

AKP İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın çözüm süreci ile ilgili yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; Yan yana gelemeyecek insanların çözüm sürecinde yan yana geldiğini fakat Meclis’in halinin ise içler acısı olduğunu anlatan Bahçekapılı, “Lütfen bu sürece kan dökmeyin, lütfen bu sürece şiddet bulaştırmayın” diyerek muhalefete yüklendi.

Bu Ülkede artık size yer yok!”
 
Bahçekapılı şöyle konuştu:

“Ne istiyorsunuz kurban olayım, ne istiyorsunuz? Yetmedi mi size bu akan kan? Yetmedi mi size bu terör? Yetmedi mi akp-li-vekilden-chp-ve-mhp-ye-bu-topraklarda-artik-size-yer-yoksize bu gözyaşı? Bizim alnımız ak, siz kendinize bakın. Kendinizi düzeltin. Bu ülkede size artık yer yok. Bu ülkede kandan siyaset yapanlara yer yok. Bu ülkede şiddetin siyasetine yer yok. Bu ülkede artık bayram var, bayram.”

“Kandan medet umanlar, kan üzerinden açılım yapanlardır”

Bahçekapılı’nın açıklamalarına tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ise, tartışma sırasında şunları söyledi:

“Bu ülkede PKK bir terör örgütüdür ve kan döken de PKK terör örgütüdür. Biz bu milletin değerlerinden can alırız. Kandan medet umanlar, kanla işbirliği yapanlardır, kan üzerinden siyaset yapanlardır, kan üzerinden açılım yapanlardır. Kahpe kurşunlarla askerimizi, polisimizi öldürenler, Serap’ımızı yakanlar, kendi milletvekilinin çocuğunu öldürenlerle beraber ve birlikte bu milletin birlik ve bütünlüğünü pazarlık konusu yapan, peşkeş çeken bir hükümet, bugün AK Parti ile PKK’nın işbirliğine şahitlik ediyor. O şehitler, o gaziler neyi korumak için şehit oldular? Git orada Cumhuriyeti peşkeş çek, Türklüğü peşkeş çek diye şehit olmadılar. Sizin zihniyetiniz Çanakkale’de olsaydı ’Çanakkale geçilir’ derdiniz. Sevr’i ’barış anlaşması’ olarak kabul ederdiniz.”

 

video

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    acaba siz kendiniz nereye gideceksiniz. nasıl kaçacaksınız bu ülkeden
    ATAMIZIN GENÇLİĞE HİTABESİNİ İYİ OKUMAK LAZIM.
    Hani diyor ya Büyük ATA
    iktidarı gaflet ve delalet sahibi içinde olanlar almış olabilir işte o andayız.

  2. ccc dedi ki:

    meymenetsiz kadın bu ülke bizim..kan kun diyorsunda bu ülke atalarımızın kanıyla kuruldu gerekirse bizim kanımızla tekrar baştan kurulur.yeriniz yok diyorsunya babanın ülkesindenmi bahsediyorsun burası türk yurdu yeri olmayan birini arıyorsan aynaya bak..sen o mhp li vekillere sataşacagına onlara dua ette bu ülkede yaşamaya devam ett

  3. Anonim dedi ki:

    bize yer yoksa sizede yer yok o zaman

  4. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    VAH VAH YAV KADININ HALİNE BAK NELER DİYOR, SEN KİM SEN TERÖRÜ BİTİRMEK KİM, SİZİN İŞİNİZ DEĞİL NEYİ ELE ALDIYSANIZ ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRDINIZ ÇIRPINDIKÇA BATTINIZ. TERÖRÜ ANCAK MHP ÇÖZER. BU BÖYLE BİLİNE CHP VE MHP KALIR SİZLER AYNI ANAP DYP GİBİ SİLİNMEYE RAMAK KALDI, HALKIN TOKADI SİZE OKKALI ŞAMAR OLACAK, SİZLER NE SOKAĞA ÇIKACAK NEDE TOPLUMDA YERİNİZ OLACAK, MECBUREN SİZ KAÇACAKSINIZ, TÜRKİYE DEN BİZLER ÇİĞ YEMEDİK, KARNIMIZ AĞRIMAZ, BİZLERDE MİDE VAR MİDE, SİZLER DE İŞKEMBE VAR ÇİĞ YESENİZ DE AĞARMAZ KISACASI 11 AY SONRA NE PARTİNİZ NEDE SİZLER OLACAKSINIZ. ANKARA MARŞIYLA GELEN İZMİR MARŞIYLA GİDER, EY VEKİL BAYRAK MİTİNGİNİ UNUTMA, BURSA ÜRKÜTTÜ, İZMİR SİZİ ÖLDÜRDÜ, LİDERİNİZİN SESİ KISILDI BEYA, CEVAP VEREMEDİ VEREMEZ VERDİRMEYİZ. ÇÜNKİ BİZ İZMİRLİYİZ, BİZ NE MUTLU TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIZ, O AMPULU HİÇ YAKMADIK, BABAM MEZARDAN ÇIKSA YİNE YAKTIRMAYIZ.

  5. Anonim dedi ki:

    sizde barzaninin yanına kaçacaksınız ya onu ne yapacağız

  6. şevfket dedi ki:

    bahçekapılının beyin dağarçığı nekadar küçük sulanmış herhalde,bizler milliyetçiler vatanını seven herkes bu ülkenin yekane bekçisidir,evet sayın bahçekapılı sizin açılım dediğiniz bu ülkeye en büyük ğiyanettir sizler ikdidara gelessiye kadar terör denen şerefsizler yok olma noktasındaydı,sizler yeniden var ettiniz . evet bende vatandaş olarak şunu soruyorum bu ülkede kırmızı bültenilen terör örgütü sorumlusu olarak aranan karayılan şerefsizini nasıl olurda mağtap kabül edersiniz ,hükümet suç işlemektedir utanmadan büyük bir basın ordusuylan kandilden basın açıklaması yapılıyor bizleri kimsenin diskalalafiye etme güçü yetmiyeçektir .günü gelinçe bunun hesabını tek tek vereçeksiniz…NE MUTLU TÜRKÜM DİYEME

  7. Anonim dedi ki:

    HAYIRIDIR ÜKEYİ BÖLDÜN PASELEDİNDE BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK. YOKSA MASA BAŞINDA BÖLÜP PARÇLADIĞINIZ ÜLKEDE KİMLERİNDE YAŞAYACAĞINA SİZMİ KARAR VERECEKSİNİZ.ÖYLE MİLLETİN OYUNU ALIP KÜRSÜDEN İŞKEMBEDEN SALLAMAKLA OLMAZ BU ÜLKDE KİMİN YERİ VAR KİMİN YOK HEPİMİZ GÖRÜCEZ KAPILIMISIN KAPISIZMISIN NE KARIN AĞRISIYSAN.