site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Egemen güçler ve onların maşaları terörle amaçlarına ulaşmayacak

Egemen güçler ve onların maşaları terörle amaçlarına ulaşmayacak
16.03.2016
A+
A-

Onlarca yıldır, egemen ve emperyalist dünya güçleri tarafından ülkemizi kıskaç altına almak, ülkemizde toplumsal farklılıkları çatışma sebebi yapmak ve hedefleri olan bir ülke olmaması için bir araç olarak kullanılan terör örgütleri, dün yine canımızı yaktı.

İki gün önce akşam saatlerinde yaşanan canlı bomba saldırısının adresi yine Ankara oldu. Ankara, son 6 ay içinde 3. kez büyük çaplı bir terör saldırısı ile karşıya kaldı. Bu saldırıda şehit olan, tamamı sivil vatandaşlarımızın sayısı 37 olurken, 15’i ağır 125 kişi yaralandı. Ankara Kızılay’da otobüs durağına yakın bir noktada gerçekleşen insanlık dışı saldırı, içinde birçok mesajı barındıran kanlı mı kanlı bir yürekleri sızlatan bir saldırı oldu.

Türkiye’nin büyüme, kendine hedefler koyma, ilerleme ve büyüme hedeflerinden uzaklaştırmak için onlarca yıldır bir kargaşa aracı olarak kullanılan terör örgütlerinden biri olan PKK tarafından yapıldığı büyük oranda kesinleşen bu terör saldırısı, ülkemizin son aylarda bu örgüte ve uzantılarına karşı verdiği kararlı mücadelenin ne kadar haklı olduğunu da bir kez daha gösterdi.

Acıların yürekleri dağladığı, kelimelerin bunu ifade etmede yetersiz kaldığı kanlı terör saldırılarının birçok hedefi var. Bu hedeflerden en büyüğü, hiç şüphesiz ülkemiz içinde büyük bir kargaşa çıkarmak, hata ülkemize iç savaşa sürüklemek ve böylelikle kendi istedikleri gibi birbölge dizayn ederken önlerinde en büyük engel olarak gördükleri Türkiye’yi etkisizleştirmek.

Devletin tüm birimleri ile yekvücut olarak dik durmak ve mücadele etmek zorunda olduğu terör saldırılarının asıl gayesi olan ülkemizi güçsüzleştirmek vemilletimiz arasında çatışma çıkarmak olduğunun bilincinde olmamız lazım. Hangi etnik kökenden, görüşten, inançtan, mezhepten ve siyasi düşüncedenolursak olalım, bu ülkeden başka bir ülkemiz olmadığını bilelim ve çok acı veren terör saldırıları yaşasak da birlik ve beraberliğimizi sürdürelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.