site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Belediyesi Nar Üreticileriyle Buluşuyor

Selçuk Belediyesi Nar Üreticileriyle Buluşuyor
09.09.2014
A+
A-

nar1

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı geçtiğimiz günlerde Deppo Efes İşletme Müdürü Ömer Soysal ve Danışman Prof. Dr. Tayfun Ağar ile birlikte Selçuk’ta tarım ile uğraşan çiftçilere ve tüccarlara Soğuk Hava Meyve İşletme Tesisi Deppo Efes hakkında bilgi vermişti. Bakıcı şimdi de nar üreticileriyle buluşuyor.

Selçuk Belediyesi olarak her zaman tarımla uğraşan üreticilere destek olduklarını belirten başkan Bakıcı, “Çarşamba günü belediyemiz Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda ilçemizdeki nar üreticileriyle bir araya geleceğiz. Kendilerinin varsa sorun ve isteklerini dinleme fırsatı bulacağız. Bu buluşmada ayrıca alanında uzman olan öğretim görevlileri tarafından üreticilerimize, hasat öncesi ve hasat sonrası uygulamaların narın depolama ömrüne etkilerinin konu edileceği bir de seminer verilecek” dedi. Bu tür seminerlerle diğer üreticilerinde zamanı geldiğinde bilgilendirileceğini söyleyen başkan Bakıcı, yapılacak olan toplantıya ilçedeki tüm nar üreticilerini davet etti.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, 10 Eylül Çarşamba günü Saat 16.00’da yapılacak olan bilgilendirme toplantısına Prof. Dr. İbrahim Tayfun Ağar’ın yanı sıra Prof. Dr. Pervin Kınay ve Doç. Dr. Fatih Şen’in konuşmacı olacağını belirtti.

NAR

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Çiftçilerimiz çok yoğun ilgi gösterdiler, kahvede lak lak yapmaya devam etsinler.toplasan 20 çiftçi bile yoktu.