site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Bir Çam Bir İnsan Etkinliği

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Bir Çam Bir İnsan Etkinliği
02.03.2014
A+
A-

camlik-genc-girisimciler

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneğince ”Bir Çam Bir İnsan” etkinliğiyle çalışma başlattıklarını söyleyen ÇGG Kültür Derneği Başkanı Kadir ZÜNBÜL; Her çocuğumuzun bir ağacı olsun, anlayışıyla erozyon ve çölleşme tehlikesine dikkat çekmek, Doğal hayatı koruma, geliştirme ve çevreyi yeşillendirmek ağaç dikme etkinliği düşüncesiyle; Selçuk Okullarından ve Çamlık Köy okulumuzdan katılacak öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak için, Çam fidan dikimi etkinliği gerçekleştireceğiz. 15.03.2014 Cumartesi günü Saat:13.00’da Çamlık Köy meydanında toplanıp, Selçuk/Çamlık Köyü Taşocağı mevkisinde Selçuk Orman işletmesi katkılarıyla Çam ağacı dikme etkinliği yapacaklarını söyledi.

Etkinlikte hakkında açıklamalarda bulunan; ÇGG KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKANI Kadir ZÜNBÜL, gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke, yaşanabilir bir dünya bırakmak ve sürdürülebilirlik açısından, örnek olması açısından ve çevre sadakatinin oluşturulması, çevre ve doğaya olan sevginin artırılması açısından bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu söyledi.

Köyümüzün adından da anlaşılacağı gibi Çamlık için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Kadir ZÜNBÜL, Köyümüzün güzelleşmesi daha yaşanabilir bir yer olması için ve çevre bilincinin oluşturulması için yönetim kurulumuzca bu etkinliği düşündük. Başkan ZÜNBÜL; Bu etkinlikle sadece ağaç dikmiyoruz, yaşanabilir bir dünya ve gelecek için yeni başlangıç yeni bir adım atıyoruz, çocuklarımızla diyerek, Dernek yönetimi arkadaşlarımla, çevre konusuna hassasiyetle yoğun bir ilgi gösterdiklerini ve bu tür etkinlikleri önemsediklerini ve her zaman destek vereceklerini belirtti.

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Başkanı Kadir ZÜNBÜL, yaptığı yazılı basın açıklamasında Çamlık Köy Merkezi Taşocağı Mevkisinde 15.03.2014 Tarihinde Saat:13.00 da yaklaşık 250 adet Çam fidanını Orman İşlemesine ait alana araziyi yeşillendirmek için dikeceğiz.

Başkan ZÜNBÜL; Bu etkinliğimize katılmak isteyen ailelerimize çocuklarıyla birlikte etkinlik tarihinde katılmalarını ve bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz. Başlangıç olarak 250 civarında Çam fidanı dikeceğiz. Tüm öğrencilerimiz burada bir ağaç diksin istedik, bir ağacı olsun istedik. Doğal hayatı koruma, geliştirme ve çevreyi yeşillendirmek, adına öğrencilerimize, çocuklarımıza bu bilinci vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. selim dedi ki:

    bravo başkan harikasınız, biz size ve yönetiminize hep güvendik..o gün orda olcaz inşallah.

  2. hakan dedi ki:

    tebrikler başkanım kadir bey..kutlarım sizi ve ekibinizi.

  3. ayşe dedi ki:

    Çamlık köylülerini ve dernek yöneticilerini yürekden kutluyorum..çok anlamlı bir çalışma.

  4. uyar kücük dedi ki:

    bu insanlarda biraz akıl olsa bir agacın bir dalına zarar vermez bir agac benim bildime göre on iki kişnin oksijen ihtiyacını karsılıyor sizleri canı gönülden destekliyorum lütfen agaclara ve ormanlarımıza kıymayalım

  5. fama dedi ki:

    derneği yürekten kutluyorum..sevgiler.saygılar

  6. cüneyt dedi ki:

    bravo başkan

  7. Kadir ÇORAKLI dedi ki:

    Sizleri yürekten kutluyorum.Önceki haberinize de bir yorum yazmıştım.Çamlık özgün yapısı olan çok şirin bir yerleşim yeri.Ancak gelişimi çok gecikmeye uğramış,dolayısıyla da hak ettiği değeri bulamamış ve orada yaşayan insanların da bunun karşılığını alamadığı,mahrum kaldığı bir yer.Nihayet sizlerin bu girişiminiz, yapmaya başladığınız bu faaliyetlerle inşaallah her şey çok güzel olacak ve karşılığını öncelikle o köyün sahipleri olarak sizler alacaksınız.Bu etkinliğiniz için fazla söze gerek yok zaten.Bir mükemmellik,bir yücelik ve derin bir ruh bu.Sizlere kolaylıklar,başarılar diliyorum,Allah yardımcınız olsun.Hoşçakalın…

  8. halis dedi ki:

    arkadaşalarımızı kutluyorum. almanyadan sevgilerimizle.

  9. ferda dedi ki:

    sizleri tebrik ediyorum..örnek bir etkinlik olmuş..çocukalrımız için önemli..saygılarımızla

  10. süleyman dedi ki:

    tebrikler çocuklarımız adına süper bir çalışma..

  11. birkan dedi ki:

    sayın başkan ve yönetimini kutluyorum..güzel ve anlamlı bir etkinlik.